Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 10 dagen na ontvangst retour te sturen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag, binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retour, terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Indien u uw bestelling retour stuurt ontvangen wij deze graag met alle geleverde toebehoren en – indien redelijker wijze mogelijk – in de originele staat en verpakking. Zodra kaartjes van artikelen zijn afgehaald kunnen wij het artikel helaas niet meer retour nemen.

RETOURKOSTEN

De kosten voor de retourzending zijn voor de klant zelf. Indien de gehele bestelling (van een totaalbedrag onder de €75,-) wordt geretourneerd, zijn wij genoodzaakt de verzendkosten van onze kant ook in rekening te brengen.  

UITZONDERINGEN RETOURNEREN

Er zijn een aantal uitzonderingen op de mogelijkheid tot retourneren van uw bestelling. Dit geld o.a. voor:

  1. Sale. Helaas kan sale door hoge kortingen niet geretourneerd worden.
  2. Producten zoals bikini’s, panty’s, make-up, ondergoed etc. kunnen i.v.m. hygiëne niet retour worden gestuurd. Twijfel je of een product hier aan voldoet, bekijk dan de details van het product op onze website. Hier staat namelijk vermeld wanneer een product niet geretourneerd kan worden voor hygiënische redenen.
GARANTIE

Maxime Fashion garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de op de webshop vermelde specificaties. U dient de geleverde producten op het moment van de levering, doch in ieder geval binnen zo kort mogelijke termijn, te (doen) onderzoeken. Daarbij behoort u te onderzoeken of de kwaliteit en kwantiteit van het geleverde overeenstemmen met hetgeen door u is besteld, althans voldoet aan de eisen die daaraan in het normale handelsverkeer gelden. Indien binnen zeven werkdagen na ontvangst blijkt dat de producten niet voldoen aan de op de webshop vermelde specificaties, zal Maxime Fashion binnen zeven werkdagen na ontvangst van de producten er zorg voor dragen dat het door u betaalde bedrag zal worden geretourneerd. U kunt Maxime Fashion ook, naar eigen keuze, verzoeken om het betreffende product te vervangen of te herstellen.

Bevat een product een fout of heeft u het niet in de juiste staat ontvangen? Stuur dan een foto van het product, je naam en de klacht naar maxime@maximefashion.nl.

U dient ten alle tijden eerst uw klacht te melden en te laten behandelen door ons. Stuurt u de bestelling voor behandeling retour kunnen wij helaas uw klacht en eventuele gemaakte kosten niet meer afhandelen. 

ONS RETOUR ADRES

Mocht u iets willen retourneren dan kunt u uw retour sturen naar het volgende adres:

Maxime Fashion

Willemstraat 19

2282CB Rijswijk

Woont u in de buurt van Rijswijk? Dan is het eventueel ook mogelijk om het hier af te leveren.

Scroll to Top