Wie zijn wij?

Wij zijn een boutique/webshop gespecialiseerd in moderne, betaalbare dameskleding. Tevens verkopen wij ook een eigen sieradenlijn onder de naam JOEJOE sieraden. And last but not least leuke, op het seizoen inspelende woonaccessoires!

Wij zijn gevestigd in het gezellige oude centrum van Rijswijk.

Wekelijks wordt onze winkel en onze webshop vernieuwd met een nieuwe collectie vanuit Parijs, Milaan of Amsterdam. Nieuwsgierig? Houd de webshop in de gaten of kom gezellig langs! Elke woensdag worden de nieuwe items toegevoegd op de webshop en hangt het in de winkel!

Onze collectie is geschikt voor zowel het jonge publiek als voor ouderen. Van modern tot klassiek, er is genoeg keuze! In onze winkel geven wij je advies op maat. Voor elke gelegenheid is er wel een passende outfit. Mocht je niet in de omgeving wonen dan is de webshop the place to be! Niet goed? Geld terug!

Ook is er de mogelijkheid tot het geven van kledingparty’s bij ons in de winkel. Gezellig met een eigen gezelschap een avond privé shoppen! Dit is mogelijk op dinsdag, woensdag -en vrijdagavond onder het genot van een hapje en een drankje aangeboden door Maxime! Tevens wordt er een korting van 10% op de gehele collectie gegeven. Heb je interesse? Stuur ons gerust een privé berichtje of mail naar maxime@maximefashion.nl.

Wij hopen je snel in onze winkel te verwelkomen en je van goed advies te voorzien!

Liefs, de meiden van Maxime Fashion